Urenregistratie is arbeidsintensief, foutgevoelig en vaak inefficiënt. Zeker als u uw gewerkte uren nog handmatig op papier of in spreadsheets moet bijhouden.

In deze gids ontdekken we samen met u de mogelijkheden voor urenregistratie software. Wat is het? Wat is er mogelijk om moeiteloos tijd te besparen? Hoe krijgt u totale controle en maximaal overzicht met minimale inspanning? Welke internationale trends en ontwikkelingen zijn er?

Ook delen we een lijst met de beste (gratis) urenregistratie software om eenvoudig uren, uitgaven en ritten te registreren.

Heeft u keuzehulp nodig? Ontbreekt uw software in deze lijst? Of bent u opzoek naar een duurzame groeipartner met een fintech netwerk en talentenpools? We horen graag van u.

Daar gaan we…

Urenregistratie software, trends en ontwikkelingen

Wat is urenregistratie software en welke functies zijn er?

Urenregistratie software houdt de werkuren van u of van uw werknemers bij op verschillende apparaten voor nauwkeurige roosters. Deze online roosters zijn automatisch gegenereerd vanuit digitale of handmatige invoering. In de software vindt u gedetailleerde uren rapportages die u helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

De meeste software hebben een mobiele tijdklok-app om tijd bij te houden voor specifieke klanten, projecten, gebruikers, activiteiten en werkorders.

Er zijn software die alleen de functie hebben voor urenregistratie. En er zijn software waarvan urenregistratie alleen een onderdeel is van een uitgebreider softwarepakket, zoals die van een personeelsbeheer software, een project management software of een boekhoudprogramma.

Urenregistratie trends en ontwikkelingen

De afgelopen periode hebben we verschillende urenregistratie software bestudeerd om nieuwe mogelijkheden, trends, ontwikkelingen en uitdagingen te ontdekken...

Nederlandse urenregistratie software

TimeChimp

Met de urenregistratie software van TimeChimp kunt u gemakkelijk uren, uitgaven en ritten registreren via een gebruiksvriendelijke tool en app. TimeChimp is te combineren met andere tools zoals uw boekhoudprogramma of payrol software.

Qics

Qics Milestones is een software gemaakt om de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie te verbeteren. Met Qics kunt u onder andere plannen, uren registreren en factureren.

TimeTell

TimeTell biedt softwareoplossingen voor tijdregistratie, declaratie en planning. Met de software van TimeTell is het mogelijk om uren, verlof en ziekteregistratie van uw personeel bij te houden en daarbij ook de uitbetalingen te doen.

Keeping

Keeping biedt urenregistratie voor teams en zzp’ers. In de webapplicatie van Keeping kunt u uren bijhouden, uren inzien met overzichtelijke rapportages en facturen maken.

Clockwise

Via Clockwise kunt u gemakkelijk uren registreren en inleveren via de browser, webextensie of app. Daarnaast biedt Clockwise extra opties zoals het aanvragen van verlof- en vakantiesaldo. Ook is het mogelijk om te factureren en kunt u uw klanten de uren laten goedkeuren.

ClockAssist

Uren schrijven kan makkelijker. ClockAssist brengt je werkdag automatisch in kaart en
is je geheugensteun binnen je urenregistratie software.

Yoobi

Yoobi biedt software voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlof- en onkostenregistratie. Yoobi is te integreren met bekende boekhoudprogramma's.

Klokin

Klokin is een kloksysteem voor de urenregistratie van personeel. Met Klokin heeft de werkgever de keuze om hun personeel te laten inklokken via een smartphone, met een tablet bij de deur, een scherm in de kantine of de Klokin terminal met nfc druppels.

Timemate

Timemate biedt een app voor urenregistratie en werkbonnen. TimeMate maakt slimme koppelingen met boekhoudprogramma’s en agenda’s. 

Werktijden

Werktijden.nl helpt bij het maken van werkroosters. Medewerkers kunnen hun beschikbaarheid opgeven, waarna het systeem automatisch iedereen inroostert. Daarbij biedt Werktijden.nl ook urenregistratie software en meer.

Time On

Met Time On registreert u gemakkelijk uw uren, kilometers en onkosten. U kunt uw uren boeken op klant- en projectniveau.

TactiPlan

TactiPlan is een roosterprogramma voor de personeelsplanning. Met TactiPlan kunt u online het rooster maken, verlof behandelen en de gewerkte uren automatisch verwerken. In het programma kunt u eenvoudig rapportages maken van de urenregistratie.

AgendaUren

AgendaUren is een urenregistratie software voor zzp’ers. Met AgendaUren koppelt u uw urenregistratie met uw agenda. 

Dyflexis

Dyflexis biedt software voor de urenregistratie voor al uw personeel. Via de software worden gewerkte uren automatisch geregistreerd op basis van uw personeelsplanning en/of kloksysteem. Ook kunt u overuren, ziekte-uren en verlofuren eenvoudig bijhouden.

Shiftbase

Met Shiftbase kunt u de gewerkte uren van uw personeel online registreren. Gewerkte uren kunnen geregistreerd worden door middel van in- en uitklokken, dit kan met de mobiele app, desktop of prikklok.

Bedrijfsrooster

Met de urenregistratie software van Bedrijfsrooster kunt u de uren van personeel op de minuut nauwkeurig registreren.

L1NDA

Met L1NDA richt u uw urenregistratie volledig naar uw smaak in met de app. Medewerkers registreren zelfstandig hun uren, daarna keurt u ze goed.

Exact, AFAS en Visma

Exact urenregistratie

Exact biedt urenregistratie software die u eenvoudig kunt koppelen aan de boekhoudsoftware. Met de software van Exact kunt u uw eigen uren bijhouden en factureren aan klanten. Ook uw medewerkers doen direct en makkelijk hun urenverantwoording; via een app, smartphone, tablet of hun laptop.

AFAS urenregistratie

Met de registratie software van AFAS kunt u gemakkelijk uren registreren en verwerken. Medewerkers kunnen direct uren verantwoorden op projecten. 

Visma urenregistratie

Met de module urenregistratie van Visma verwerkt u direct uw gemaakte uren op uw mobiel, tablet of computer. Via de software kunt u direct uw uren facturen aan uw klanten, kunt u gebruikte artikelen registreren en nog veel meer. 

Internationale urenregistratie software

Er zijn ook enkele internationale urenregistratie software die mogelijk bij uw bedrijf passen.

Toggl

Toggl is wereldwijd een grote speler op het gebied van urenregistratie. Het bedrijf uit Estland biedt software waarmee u tijden bij kunt houden van personeel en projecten. Daarbij kunt u ook plannen door middel van schema’s en maakt de software het mogelijk om slimmer personeel te werven.

Harvest

Het Amerikaanse Harvest biedt alles wat u nodig heeft voor het plannen van uw personeel. Met Harvest kunt u de uren van uw personeel bijhouden, overzichten analyseren en snel online betalen.

Hubstaff

Hubstaff biedt verschillende slimme features waarmee u uw personeel kunt managen. Zo kunt u productiviteit monitoren, kunt u uw personeel managen door middel van GPS tracking en wordt personeel automatisch betaald aan de hand van hun urenregistratie.

Clicktime

Clicktime is een software voor het bijhouden van uren van personeel. Met de software kunt u gemakkelijk uren plannen, bijhouden, analyseren en goedkeuren.

Jibble

Jibble biedt gratis software voor de urenregistratie van personeel met een ongelimiteerd aantal gebruikers. Het personeel kan inklokken via een selfie op hun telefoon, een tablet in de kantine, MS Teams of Slack. Met Jibble kunt u GPS en gezichtsherkenning gebruiken voor accurate aanwezigheidsgegevens.

Clockify

Clockify is een app waarmee u uw eigen tijd en de tijd van uw team kunt bijhouden voor een betere tijdsregistratie van uw projecten. De app is gratis met een ongelimiteerd aantal gebruikers.

Zo.

Urenregistratie software laten groeien naar €10m+ ARR?

Wilt u uw urenregistratie software laten groeien naar €10 miljoen+ jaarlijkse terugkerende inkomsten (Annual Recurring Revenue ARR)?

Heeft u keuzehulp nodig? Of bent u opzoek naar een duurzame groeipartner met een fintech netwerk en talentenpools met studenten van ICT, data science, cyber security, marketing en AI?

We horen graag van u.


Mogelijk is dit ook interessant:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}