U bent natuurlijk gewoon opzoek naar één simpele oplossing voor al uw loon- en salarisadministratie. Bij voorkeur één plek voor uw digitaal dossier, HR documenten, verzuimregistratie, email-integratie, HR workflows, verlofregistratie, rapportages en automatische signalen bij veranderingen.

In deze gids leggen we u uit wat loon- en salarissoftware precies is en welke oplossingen er zijn. Ook geven we deze gids regelmatig een update met nieuwe trends en ontwikkelingen. 

Heeft u objectieve keuzehulp nodig? Ontbreekt uw software in deze lijst? Of bent u opzoek naar een duurzame groeipartner voor fintech? We horen graag van u.

Laten we van start gaan... 

Loon- en salarissoftware

Wat is loon- en salarissoftware?

Loon- en salarissoftware ondersteunen organisaties bij de salarisadministratie en het verwerken van het loon. Loon- en salarissoftware zorgen ervoor dat de administratie overzichtelijk in een dashboard staan. Daarbij bieden veel software ook integraties met cao’s zodat u de beschikking heeft tot de juiste regelingen, percentages en premies.

De meeste loon- en salarissoftware bieden de mogelijkheid voor personeel om zaken te regelen zoals het verwerken van verlof, vakantie uren en declaraties.

Er zijn loon- en salarissoftware die alleen de functie hebben voor loonverwerking en salarisberekeningen. De meeste software bieden daarbij extra functies aan, zoals payrolling, debiteurenbeheer, accountbeheer en HR-automation.

Salarissoftware trends en ontwikkelingen

De loon- en salarissoftware wereld is constant in beweging. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen...

Nederlandse loon- en salarissoftware

Loket

Met Loket.nl kunt u online uw salarisadministratie en HR bijhouden. Loket biedt verschillende opties, zoals het genereren van contracten en het bijhouden van verlof.

Loon

Met Loon.nl regelt u de volledige salarisadministratie. Bij Loon zijn alle regelingen, percentages en premies van ruim 200 Nederlandse beroepsgroepen bekend en voor u ingebouwd.

Employes

Met Employes heeft u de salarisverwerking in eigen hand. U kunt eenvoudig gegevens invoeren en bekijken. Het doen van een verloning is daarna een fluitje van een cent. De loonstroken worden binnen enkele seconden gegenereerd.

Kennys

De HRM- en salarissoftware van Kennys is in verschillende vormen en maten beschikbaar voor bedrijven met grote- en kleine personeelsbestanden. Kennys biedt oplossingen voor urenregistratie, het verwerken van verlof en declaratiestromen.

Humanwave

Met de salarissoftware van Humanwave beheert u uw HR en personeel. Zo kunt u de salarisverwerking regelen en geven medewerkers binnen een paar klikken de onkosten door of nemen ze vakantiedagen op.

SD Worx

SD Worx biedt oplossingen voor HR en salarisverwerking. SD Worx heeft slimme technologie waarmee u al uw personeelszaken digitaliseert. U kunt uw salarisverwerking uitbesteden zodat u verzekert bent van tijdige en foutloze uitbetalingen.

Exact, AFAS en Visma

Exact Payroll

Exact biedt salarisoplossingen met hun Payroll Software voor ondernemers en accountants. Met deze software integreert u de boekhouding en salarisverwerking in 1. Zo bent u altijd voorzien met een nauwkeurige loonstrook berekening en regelen medewerkers zelf hun verlof en verzuim.

AFAS Payroll

Met de payroll software van AFAS betaalt u keurig op tijd een juist berekend loon uit. De software kent ruim 200 cao’s en voert automatisch controles uit. De software is volledig te integreren met de HRM software van AFAS. 

Visma Payroll

Visma biedt HR & payroll oplossingen met Visma Nmbrs en Visma Raet. De software biedt ondersteuning bij alle bijbehorende processen.

Salarissoftware starten of laten groeien naar €10m+ ARR? 

Wilt u samen met ons fintech netwerk, talentenpools en ondersteuning uw loon- en salarissoftware laten groeien naar €10 miljoen+ jaarlijkse terugkerende inkomsten (Annual Recurring Revenue ARR)??

Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts.


Mogelijk is dit ook interessant:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}