De financiële technologie (fintech) sector verandert razendsnel in Nederland en wereldwijd.

Om u op de hoogte te houden delen we hier de top fintech nieuws websites, nieuwsbrieven, blogs, podcasts, twitter-accounts en media.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen? Dan horen we graag van u. 

Succes en veel leesplezier...

Top 27 financiële tech (fintech) nieuws websites om te volgen

Nederland

Het Financieele dagblad (FD) Fintech. Het Financieele Dagblad is een dagelijks verschijnende, Nederlandse krant gericht op economie en het bedrijfsleven.

iDEAL.nl actueel nieuws. De dienst iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence.

Financieelsysteem.nl nieuws. Financieelsysteem is een platform voor financiële tech ondersteuning, trends en inzichten. De focus ligt op betalingen (paytech), kredieten (credittech), verzekeringen (insurtech) en beleggen (investtech).

Banken.nl. Overzicht van de bankensector en financiële technologie ontwikkelingen.

Computable.nl fintech. Computable is een onafhankelijke website die zich met berichten, achtergronden en opinieartikelen over ICT richt op ICT-professionals en ICT-managers werkzaam in Nederland. 

Hollandfintech.com nieuws. Holland fintech is een ecosysteem voor kennis, netwerk, investeringen en talent.

PodcastsLeadersinfinance.nl. De podcast voor de financiële sector over de mens achter de leider.

Evenementen. Meetup.com Fintech Nederland Amsterdam. Meetup is een sociaalnetwerksite om bijeenkomsten te organiseren.


Belgie

Bancontact Payconiq actueel nieuws. Bancontact Payconiq Company is ontstaan uit de fusie tussen Bancontact Company en Payconiq Belgium. Het bedrijf is marktleider op het gebied van betaaldiensten in België. Bancontact Payconiq Company kent vijf aandeelhouders: KBC, BNP Paribas Fortis, Belfius en ING.

Fintech Belgium Nieuws. De digitale finance vereniging door en voor fintech, insurtech, regtech en accountingtech.


Internationaal

Financial Times fintech. De Financial Times is een dagelijks verschijnend Brits internationaal zaken dagblad.

Crunchbase fintech. Crunchbase is een platform voor het vinden van zakelijke informatie over particuliere en openbare bedrijven. Crunchbase-informatie omvat informatie over investeringen en financiering, oprichtende leden en individuen in leidinggevende posities, fusies en overnames, nieuws en trends in de branche.

Techcrunch fintech. TechCrunch is een Amerikaanse online krant die zich richt op high tech en startende bedrijven.

CBinsights fintech. CB Insights is een particulier bedrijf met een bedrijfsanalyse platform en een wereldwijde database die marktinformatie biedt over particuliere bedrijven en investeerders activiteiten.

Dealroom.co fintech. Dealroom.co is een wereldwijde leverancier van gegevens en informatie over startups en technische ecosystemen.

Tearsheet.co fintech overzichtspagina van Zack Miller. Nieuwsbrieven, bronnen, influencers, discussies, events en investeerders. 

Medium.com fintech overzichtspagina van Diana Biggs. Nieuwsbrieven, blogs, podcasts, twitter-accounts, media en evenementen. 

Feedspot top 100 fintech blogs.

PYMNTS.com. Het laatste wereldwijde nieuws en analyses op het gebied van betalingen, retail, fintech, financiële diensten en de digitale economie.

The Paypers. Het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen en frisse perspectieven op digitale transacties, commercie, fintech, datadeling, digitale identiteit en vertrouwen. 

FinTech Futures. FinTech Futures is een digitaal publicatieplatform voor de wereldwijde fintech-gemeenschap - van de veteranen uit de industrie tot degenen die net de ruimte betreden, en iedereen daar tussenin! We bieden dagelijks nieuws, diepgaande analyses en deskundig commentaar op een groot aantal gebieden: FinTech, BankingTech, PayTech, RegTech, WealthTech, LendTech en InsurTech.

The FinTech Times. De Fintech Times is een wereldwijde multimedia-nieuwszender rond 's werelds eerste toonaangevende Fintech-krant. We rapporteren over de nieuwste en slimste ideeën uit de Fintech-wereld als een gezaghebbende en vertrouwde stem, gericht op hoogwaardige inhoud en gedistribueerd naar een wereldwijd netwerk.

Fintech ondersteuning nodig of een vakspecialist worden?

Kunnen wij u helpen met marktonderzoek, bedrijfsanalyses, database-onderzoek, data science, ICT, cyber security, sourcing, screening of matchmaking in de financiële technologie sector? Of wil u zelf starten met uw opleiding of carrière in de wereld van financiële technologie?

Kom dan eens langs bij ons op kantoor of plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze experts. 


Mogelijk is dit ook interessant:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}