In dit artikel vertellen we u meer over CM.com. We leggen hier de focus op CM.com Payments en niet zo zeer op CM.com Communications en CM.com Operations.

We geven u een overzicht over wat CM.com is en hoe het werkt. U zal leren welke producten en functies CM.com Payments heeft.

Ook delen we de belangrijkste alternatieven, concurrenten, functies, toepassingen, kosten, technische ontwikkelingen en tools binnen CM.com Payments.

Hopelijk maakt u slimmere beslissingen door de kennis die wij delen op het gebied van uw online betalingen, fintech, fraude, risicobeheer, het milieu en uw bedrijfsactiviteiten.

Welkom op Financieelsysteem en veel leesplezier!

CM.com Nederland

Wat is CM.com?

CM.com is een communicatie- en betaalplatform/betaaldienstverlening die ondersteuning biedt bij de marketing, sales en klantenservice. Deze Payment provider biedt een online infrastructuur voor betalingen. CM.com is in cloudsoftware voor conversational commerce een wereldwijde leider. CM.com stelt bedrijven in staat om een superieure klantervaring te leveren. Het communicatie- en betaalplatform van CM.com stelt de marketing, sales en customer service van bedrijven in staat om de betrokkenheid met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren. Dit in combinatie met de naadloze betaalmogelijkheden die niet alleen verkoop stimuleren, maar ook klanten winnen en de klanttevredenheid vergroten.

CM.com gelooft dat mobiele technologie men in staat stelt om te communiceren en betalen met bedrijven wereldwijd. Zo werkt CM.com hard voor de realisatie van een gemakkelijker, veiliger en mooier leven. De technologie bestaat om het leven van de mensheid te verbeteren. Met deze missie en visie in gedachte genomen draagt CM.com bij aan het ontwikkelen van technologieën die de samenleving ten goede komen.

Voortdurend zoekt CM.com naar manieren om mensen met elkaar te verbinden. CM.com ziet high-quality mobiele technologie niet als doel, maar als middel om gemeenschappelijke doel te bereiken: klanten in staat stellen deel uit te maken van het leven van mensen.

CM.com ervaringen en review

CM.com staat online bekend als een betrouwbaar platform, met nog veel optimalisatie mogelijkheden. Zo scoort het bijvoorbeeld op trustpilot een gemiddelde score van 3.3/5 en een 6/10 op webshopchecker

CM.com maakt geen deel uit van een keurmerk. Dit hoeft niet te betekenen dat de webshop onbetrouwbaar is, wel mist u hierdoor bepaalde zekerheden die u wel heeft bij een webshop aangesloten bij een bekend keurmerk. Daartegenover staat wel dat CM.com bezit over een SSL certificaat. Hierdoor worden gegevens niet zomaar onderschept door hackers/criminelen. 

Verder staat CM.com bekend als betrouwbare partner van bijvoorbeeld ‘’Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix’’, ‘’Vattenfall’’ en ‘’Het Rode Kruis’’. CM.com ondersteunt in het aanleveren van ticketing, communicatie, betaleninge en nog veel meer. Nog meer ervaringen, referenties en reviews lezen? Neem hier een kijkje.

Veelgestelde vragen (FAQ) CM.com

Hoe werkt CM.com?

Met de gebruiksvriendelijke web-based interface van CM.com kunt u mobiele marketingcampagnes maken, plannen en verzenden, inkomende berichten ontvangen, marketing workflows automatiseren, online documenten ondertekenen en nog veel meer.

Met de API's van CM.com kunt u software of applicatie verbinden met andere producten van CM.com. U kunt SMS, Conversational Channels, Voice, Payments en alle andere producten integreren. Zo heeft CM.com ook Apps en SDK's beschikbaar om u te helpen snel van start te gaan.

Met de plug-and-play integraties van CM.com is al het denk- en ontwikkelwerk al voor u gedaan. Dat betekent: geen software ontwikkeling, geen kinderziekten en geen onderhoud. Ga binnen een paar klikken aan de slag met de CM.com producten vanuit uw eigen applicatie.

Waarom online betalingen via CM.com?

Met CM.com Payments kunnen alle betalingen gemakkelijk en veilig worden geaccepteerd. CM.com bezit namelijk over verschillende certificaten. CM.com is dan ook een gecertificeerde betaalprovider. Er kan via CM.com over de gehele wereld, in verschillende valuta en via verschillende kanalen worden betaald. 

Via CM.com kunnen betalingen worden ontvangen via één platform met één portaal, één dashboard en één uitbetaling. Hierbij gaat het om kaart- en online betalingen. Klanten kunnen door deze omnichannel werking worden benaderd via favoriete en diverse  messaging kanalen. Binnen de gesprekken kan eenvoudig worden betaald.

Een alles-in-één betaalplatform/ betaalsysteem, dat is wat CM.com Payments u biedt. Met CM.com optimaliseert u uw betalingen op alle kanalen, zowel de online betalingen als de POS-betalingen. Bied uw klanten een online betaalervaring aan, zonder merkbare overgangen. Verder kunt u altijd en overal iedere betaling accepteren met de vaste en mobiele betaalautomaten van CM.com.  

Ook krijgt u met CM.com inzicht in uw betalingen en orders. Met het gebruiksvriendelijke e-commerce portaal, verkrijgt u real-time, gedetailleerde en geavanceerde data en inzichten over de betalingen en orders.

Wat zijn de kosten bij CM.com?

De kosten van CM.com kunnen in de loop der tijd nog wel eens veranderen. Om geen foutieve informatie weer te geven verwijzen wij u daarom ook, voor de exacte kosten, naar de ‘’Betaalmethoden - Tarieven’’ pagina van CM.com. Verder kan er voor de abonnementsprijzen worden gekeken op de ‘’Solutions & Producten - Prijzen’’ pagina. 

Hoe start ik met CM.com of hoe stap ik over?

Om gebruik te kunnen maken van de apps in het CM.com platform, moeten de volgende stappen worden gevolgd:

  1. Registreer voor een organisatie account en log in

  2. Selecteer uw profiel en ga naar financiën

  3. Doe een opwaardering om uw account te gebruiken, minimaal 15 euro

  4. Klik op de negen puntjes in de rechterbovenhoek en kies het product dat u zoekt

Voor meer informatie/hulp verwijzen wij u naar de ‘’Customer Service’’ pagina van CM.com.  

Welke producten, functies en toepassingen heeft CM.com (Payments)?

Zoals eerder vermeld bij het ‘’Waarom online betalingen via CM.com’’ tussenkopje, bied CM.com Payments een alles-in-één betaalplatform/ betaalsysteem. Dit online betaalplatform beschikt over verschillende soorten producten en functies. 

QR-betalingen
Laat klanten online en offline betalen met QR-codes.

Betaallinks
Stuur betaalverzoeken naar klanten via elk messaging kanaal.

Recurring betalingen
Ontvang eenvoudig terugkerende betalingen.

Mobile Order
Laat bezoekers bestellen en betalen via mobiele telefoon.

Kassasoftware
De kassasoftware voor jouw evenement of venue.

Naast de producten en functies heeft CM.com ook toepassingen en eenvoudig te integreren API- en SDK-documentatie voor developers.   

Payments API
Dit API-document beschrijft de technische interface van het betaalsysteem en de minimaal vereiste dataset.

E-commerce Portal Manual
Deze handleiding leidt u door het e-commerce portaal met informatie over inloggen, accountgegevens, dashboarding, bestellingen en rapportages.

Payment Method Test Guide
Ons testsysteem gedraagt zich als het productiesysteem, maar zal geen transacties communiceren met acquirerende partijen.

Plugins en integraties
Integreer onze betaaloplossingen eenvoudig in uw platform met een van onze snel te integreren e-commerce plugins.

De API is een belangrijke functie binnen CM.com. Met de API kunnen klanten gebruik maken van alle betaalmethoden en functionaliteiten. Verder kan het gebruikt worden om online betalingen te integreren in uw webshop of app.

Via de API kan verbinding worden gemaakt met de payment gateway van CM.com. De Payment API communiceert uitsluitend via HTTPS. Het maakt de communicatie van gestructureerde en betrouwbare informatie tussen systemen mogelijk en is onafhankelijk van een bepaald programmeermodel. Voordat u van start kan gaan met de Payments API dient u eerst de volgende stappen te ondergaan:

  1. Registreer voor een organisatie account en log in.

  2. Vraag een payments testaccount aan.

  3. voltooi de registratie stappen.

Wat zijn CM.com alternatieven en concurrenten?

CM.com is een snelgroeiende betaaldienstverlener, die het opneemt tegen een divers aantal andere dienstverleners. Zo zijn er steeds meer nieuwe kleine- en grote betaaldienstverleners op de markt. Allemaal zijn ze hun eigen online betaalinfrastructuur aan het bouwen, creëren en ontwikkelen. De grootste alternatieven vindt u hieronder. 

Fintech ondersteuning nodig of een fintech specialist worden?

Heeft u interesse om aan de slag te gaan of uw carrière voort te zetten in de financiële tech wereld? Als online marketing, tech, cyber security, AI of data specialist? Neem dan contact met ons op. Kijk op de vacature pagina. Of sluit u aan bij ons fintech netwerk en de talentenpools. 

Of als u opzoek bent naar (CM.com Payments) Fintech ondersteuning voor uw platform, marktplaats, SaaS of e-commerce. Ook dan horen we graag van u. Klik hier om met ons in contact te komen.


Mogelijk is dit ook interessant:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}