Werkwijze

Aan de hand van ons systeem brengen we samen met u in kaart waar u nu staat.
Stap voor stap bereiken we uw doelstellingen. Wat is uw uitdaging?

Basis

Voordat we beginnen met iedere samenwerking stellen we gezamenlijk kristalheldere doelen en verwachtingen op waar we 100% op gaan focussen.

Op basis van data komt er meer inzicht en transparantie van zowel onze prestaties als die van uw eigen team.

Zodra aan de voorwaarden wordt voldaan en er een wederzijdse goedkeuring is, starten we direct.

1 Scan

2+ Weken

Om goed samen te starten gaan wij uw doelgroep, producten, concurrentie, plannen, financiële prestaties en operationele drijfveren analyseren. Indien dit nog niet compleet inzichtelijk is, dan ondersteunen wij u om een sterk fundament te creëren met de noodzakelijke tools, een 24/7 visueel dashboard en projectmanagement tools.

Zodra dit aanwezig is gaan we belangrijke kansen en verbeteringsgebieden identificeren. Tevens ontwikkelen we een lange lijst met initiatieven en destilleren we sprints.

2 Sprints en plan

4+ Weken

Wij implementeren de sprints en ondersteunen bij het optimaliseren van de ‘bedrijfshartslag’ op basis van data. Vervolgens gaan wij het 90-dagenplan specificeren.

Ook ontwikkelen wij hier een roadmap en eventuele backlog. Deze fase sluiten we goed af door het team te enthousiasmeren over het plan.

3 Uitrollen

3+ Maanden

In deze fase geven wij toegang tot strategie, marketing, tech en data expertises op specifieke gebieden. Ook leveren we hier operationele ondersteuning. Denk hierbij aan coaching, ontwikkeling van vaardigheden, recruitment en prestatie transparantie. Tevens sturen we hier de tijd efficiënte implementatie aan met projectmanagement en verfijnen we de lange termijn roadmap.

We brengen zoveel mogelijk kennis over en vergroten de bekwaamheid van uw team, zodat u onafhankelijk de groei kan voortzetten. Dan kunnen wij verder met het realiseren van uw volgende ambitie!

Fintech inzichten, trends en tools