Over Financieelsysteem

Partnerships op maat

Missie: Samen bouwen we een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.
Nederland

Financieelsysteem is een platform voor financiële tech ondersteuning, inzichten en trends. We bouwen ondernemingen en ondersteunen financiële dienstverleners bij uitdagingen met fintech oplossingen, zoals strategie, marketing, recruitment, technologie en data. We geven géén financieel advies, maar we informeren wél om slimmere beslissingen te maken.

Hierbij ligt de focus op betalingen (paytech), kredieten (credittech), verzekeringen (insurtech) en beleggen (investtech). Middels innovatie, labs en ventures voegen we duurzame waarde toe aan de samenleving.

We verzamelen kennis en vertalen dit naar slimme tips, waardevolle tools en moderne hulpbronnen. In het groeiende fintech netwerk zitten (young) professionals, influencers, fintechs, ondernemingen, investeerders, accountants en partners. Ook zijn er talentenpools met studenten van MBO, HBO en WO opleidingen ICT, Data Science, Cyber Security, AI, ML, marketing en ICT rechten.

Visie

Visie: Een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.
Singapore-financieelsysteem

Onze visie is een samenleving waarbij er minder problemen zijn met gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Nu en in de toekomst, dat heeft Financieelsysteem voor ogen. 

Hierbij wordt er door iedereen rekening gehouden met hoe mensen met deze problemen omgaan en hun mogelijkheden. Samen met partners werken we er dagelijks aan deze kennis te verkrijgen, te vertalen, te verspreiden en daarmee mensen te helpen.

Wat we doen

Samen met partners bieden we oplossingen aan. 
Londen-financieelsysteem

Veel voorkomende oplossingen die wij leveren zijn een architectuur assessment/concept/design, performance review, agile scrum methodiek, product discovery, impact mapping, user story mapping, specification by example, domain driven design, continuous integration/deployment, cloud en devops.

Technologieën die we veel gebruiken voor frontend, backend, fullstack development zijn Javascript, PHP, Python, Typescript, React (Native), Node.js, DynamoDB, AWS Amazon, open API's, Github, automated QA testing, Android en iOS.

Wie we zijn

We zijn allemaal bewuste oprichters.

Stefan
Oprichter

Robert
Fullstack Developer

Aniss
Growth

Thijmen
Marketeer

Tim E.
Marketeer

Geert
Growth

Tom
Growth

Jelmer
Growth

Tim H.
Product Owner

Matthew
Product Owner

Tim S.
Product Owner

Jiaming
Fullstack Developer

Chahid
Fullstack Developer Domits

Muhammed
Fullstack Developer Domits

Hamza
Fullstack Developer Domits

Kacper
Fullstack Developer Domits

Sebastiaan
Fullstack Developer Domits

Quinten
Fullstack Developer Domits

Gianni
Fullstack Developer Domits

Nabil
Fullstack Developer Domits

Leila
UX/UI Design Domits

Stijn
UX/UI Design Mostpros

Diam
UX/UI Design

Bekir
Fullstack Developer Mostpros

Timon
Backend Developer Mostpros

Abdel
Test Developer Mostpros

Robin
Frontend Developer Mostpros

Max
App Developer Mostpros

Timo
Backend Developer Mostpros

Jelani
Backend Developer Mostpros

Mo
Test Developer Mostpros

Tarik
Test Developer Mostpros

Jasmeet
Frontend Developer Mostpros

We geloven dat elke werknemer een bewuste oprichter mag zijn. En ook zo mag denken en handelen. Een bewuste oprichter is een ondernemer die beslissingen maakt vanuit gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Voor zichzelf, de organisatie, de klanten, de partners en de samenleving.

Je neemt verantwoordelijkheid. Ontdekt nieuwe manieren om dingen gedaan te krijgen. En komt met nieuwe ideeën en oplossingen. Je wil samen creëren, bouwen en ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oprichters.

Waarom kiezen voor Financieelsysteem

Netwerk, talent en 360° fintech ondersteuning
Berlijn-financieelsysteem

Groeiend fintech netwerk

Netwerk van (young) professionals, influencers, fintechs, ondernemingen, instellingen, investeerders, accountants en partners.

Toegang tot talentenpools

Groeiende talentenpools met studenten van MBO, HBO en WO opleidingen ICT, Data Science, Cyber Security, AI, ML, Marketing en ICT rechten.

Consultancy & ondersteuning

Audit, strategie, marktonderzoek, betalingen, insurtech, boekhouden automatiseren, identificeren en ondertekenen, rapporten, rekentools, Mobility-as-a-Service en meer...

Innovatie, labs en ventures

Duurzame waardecreatie
Paris-financieelsysteem