Over Financieelsysteem

Partnerships op maat

Missie: Samen bouwen we een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.
Haarlem

Financieelsysteem is een platform voor financiële tech ondersteuning, inzichten en trends. We ondersteunen ondernemingen en financiële dienstverleners bij uitdagingen met fintech oplossingen, zoals strategie, marketing, recruitment, technologie en data. We geven géén financieel advies, maar we informeren wél om slimmere beslissingen te maken.

Hierbij ligt de focus op betalingen (paytech), kredieten (credittech), verzekeringen (insurtech) en beleggen (investtech). Middels innovatie, labs en ventures voegen we duurzame waarde toe aan de samenleving.

We verzamelen kennis en vertalen dit naar slimme tips, waardevolle tools en moderne hulpbronnen. In het groeiende fintech netwerk zitten (young) professionals, influencers, fintechs, ondernemingen, investeerders, accountants en partners. Ook zijn er talentenpools met studenten van MBO, HBO en WO opleidingen ICT, Data Science, Cyber Security, AI, ML, marketing en ICT rechten.

Visie

Visie: Een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.
Nederland

Onze visie is een samenleving waarbij er minder problemen zijn met gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Nu en in de toekomst, dat heeft Financieelsysteem voor ogen. 

Hierbij wordt er door iedereen rekening gehouden met hoe mensen met deze problemen omgaan en hun mogelijkheden. Samen met partners werken we er dagelijks aan deze kennis te verkrijgen, te vertalen, te verspreiden en daarmee mensen te helpen.

Wat we doen

Samen met partners bieden we oplossingen aan. 

Wie we zijn

We zijn allemaal bewuste oprichters.

Stefan
Oprichter

Robert
Developer

Ivan
Developer

Thijmen
Marketeer

Mitchell
Commercieel

Tako
Commercieel

Robin
Developer

Max
Developer

Timo
Developer

Jelani
Developer

Jarreau
UX/UI Design

Hisjaam
UX/UI Design

Tim
Product Owner

We geloven dat elke werknemer een bewuste oprichter mag zijn. En ook zo mag denken en handelen. Een bewuste oprichter is een ondernemer die beslissingen maakt vanuit gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid. Voor zichzelf, de organisatie, de klanten, de partners en de samenleving.

Je neemt verantwoordelijkheid. Ontdekt nieuwe manieren om dingen gedaan te krijgen. En komt met nieuwe ideeën en oplossingen. Je wil samen creëren, bouwen en ontwikkelen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe oprichters.

Waarom kiezen voor Financieelsysteem

Netwerk, talent en 360° fintech ondersteuning

Groeiend fintech netwerk

Netwerk van (young) professionals, influencers, fintechs, ondernemingen, instellingen, investeerders, accountants en partners.

Toegang tot talentenpools

Groeiende talentenpools met studenten van MBO, HBO en WO opleidingen ICT, Data Science, Cyber Security, AI, ML, Marketing en ICT rechten.

Consultancy & ondersteuning

Audit, strategie, marktonderzoek, betalingen, insurtech, boekhouden automatiseren, identificeren en ondertekenen, rapporten, rekentools, Mobility-as-a-Service en meer...

Innovatie, labs en ventures

Duurzame waardecreatie